22 de gânduri despre „Jurnal 2

 1. sophisticatedwords

  a fost o vreme cand citeam randurile tale si ma minunam de “doamne fereste!”. tare imi mai placea cum scriai. dar nu stiu cum s-a facut ca wordpress-ul asta ce-o mai fi, nu m-a mai lasat sa te citesc. nu mai erai nicaieri. stiu ca am scris un comentariu in care te numeam pe tine si pe Contesa “frumosii nebuni ai marilor orase”. stiu ca mi-ai spus ca ar fi trebuit sa citesc cartea. ei, na! zace in biblioteca. am citit jumatate din ea dar nu-mi mai amintesc nimic. asta a fost acum o suta de ani. cel mai mult mi-a placut titlul. stai ca nu am terminat! articolele tale nu mi-au mai aparut in reader. sa ma bati ca nu stiam cum sa te mai gasesc! (mai pune tu, te rog,virgule acolo unde lipsesc!) da, rad cu gura pana la urechi cand te citesc, spun doamne fereste omul asta nu-i normal si scrii atat de bine, draga domnule, ca eu raman cu gura cascata! ce-am spus aici, habar nu am si nici nu mai conteaza. mor sa citesc povestea ta! n-a ajuns cartea la mine! greu o sa ajunga! stiu, merita asteptarea! ok, multumesc ca m-ai ascultat! seara buna!

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Doamne, cât entuziasm în comentariu, Sofisticato! Sincer, mi-ai făcut ziua!😉 Am scris mai rar, probabil d-aia nu m-ai găsit. Bănuiesc că si tu ai trimis o poveste scurtă. Sub ce nume? La mine a fost o încercare de a obține si o altă parere despre ce scriu. Nu înțeleg de ce râdeai când mă citeai.😋 Probabil pentru comentariile de la postări. Cât de colorată era lumea aceea de comentatori! Dar dacă exista si un motiv de râs în postari, spune-mi, rogu-te, în ce cheie să citesc. Eu nu sunt scriitor, cum e Contesa. Sau cum mai sunt multi pe aici. Eu sunt un comentator al propriei mele vieți😋

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
 2. sophisticatedwords

  vai, ce-am putut sa spun! stai sa reformulez! scrierile tale starnesc zambete pentru ca tu in anumite contexte abordezi comicul de situatie. pe cat de serioase pe atat de haioase. am vrut sa spun ca esti genial! of, nu sunt critic si nu stiu sa fac analiza pe text! imi place nebunia din textele tale! mult! povestea mea? Ami Ancelin-Fluturi cenusii. nu am primit cartea, mai am de asteptat! 🤗 ( reformulez reformularea? 😊)

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 3. sweet & salty

  Felicitări, domnule! Good job! Mi-am permis să-ți „fur” pentru prezentare încă un fragment de pe blog. Să îți fie bucurie de hârtie acest prim eveniment. Sunt convinsă că vom mai citi texte semnate Castanman. Ne bucurăm că ne-ai însoțit în această aventură.

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Sunt în mare întârziere cu mulțumirile, o fac acum cu scuzele de rigoare. Stiu cât de grea a fost misiunea ta și sper ca efortul să fi meritat. O antologie în două volume cu wordpressisti e un gest în primul rând curajos. Nu știu ce te-a mânat în luptă, dar sigur recunoștința noastră te va copleși. Mulțumim frumos, Em. PS. Pe cuvânt că nu înțelegeam de unde a apărut textul „furat”, știam că nu l-am trimis. Ma împăcasem cu ideea ca uit foarte usor.

   Apreciază

   Răspunde
   1. sweet & salty

    Nu trebuie mulțumiri. Tare frumos text ai scris și, când zic frumos, zic adevărat, zic literatură. Cât despre furt, așa am văzut eu rotunjită pagina ta. Am simțit că trebuie un pic mai mult. E bine că ai uitat repede. 🙂

    Apreciază

    Răspunde
 4. gandurideoclipa

  Chiar ma intrebam(atunci cand ti-am vaxut numele printre autori) cum vei impleti pasiunea ta pentru stiintele exacte cu tema concursului. Stiam ca va fi ceva deosebit. Si a fost. Am plecat la garda zambind la imaginea unui cer incredibil de albastru unde femei@ il descifra aparent in joaca pe Nietzche 🙂
  Zi frumoasa, Castanman!

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Suntem colegi de antologie și mă bucur. Mă bucur și că ai zâmbit la intrarea în gardă. Să fii medic acum e mult mai greu decât a fi inginer. Am citit povestea scrisă de tine și am rămas cu o chestie clară: nu oricine merită tristețea noastră. Ceea ce mă intristeaza e procentul atât de mic al bărbaților care mai scriu. Sub 8%! (datele sunt luate din antologie) 😋 Am fost învinși!

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. gandurideoclipa

    Pai trebuie sa invingem si noi nu? Sau macar sa va facem sa recunoasteti asta… :)))
    Adevarul este ca procentul e ceva mai mare, dar nu stiu de ce multi dintre voi se feresc sa recunoasca asta
    Si da, cred ca nu oricine merita tristetea noastra.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s