Aiureli dintr-o vineri

Maifrenț, nemurirea se micșorează cu fiecare zi.

Lăsați dracului așteptarea, feedbackul nu va veni niciodată. Adevărurile cu pojghiță de scepticism sunt în toate meniurile. Toate femeile sunt acoperite de prima teorema a lui Gödel: sunt nedemonstrabile și nonrefutabile. Nici măcar negația nu poate fi demonstrată. Universul lor e indecidabil și incomplet  sintactic. În fiecare clipă folosesc trusa aia de scule prin care transformă în liturghie toate banalitățile.

Îngerul e puternic nu prin puritate, ci prin aripi, se scrie în manualele de utilizare. Şi? Câți au fost scoşi din mocirlă folosindu-se forța lui portantă? Să fim seriosi.

Uneori mi se face dor de femeia aia terestră, nereflexivă, întâmplare, ce ți poate oferi totul, inclusiv, la sfârșit, o cheie la ospiciu. M-am săturat de femeile poezie, sonet, formă fixă. Ştii cum încep și cum se termină. Alea care te iubesc atât de mult încât nu-ți vor mai lăsa niciun colțișor de iubit singur.

Nu trebuie să-ti pese de dumnezeu mai mult decât îi pasă acestuia de tine. Putea să-ți ofere şi El, măcar din când în când, o muiere extrasenzorială, mistică, capabilă să anuleze dezastre.

24 de gânduri despre „Aiureli dintr-o vineri

  1. castanman Autor post

   Le-aş pune să ia act de următoarea declarație: Subsemnatul, am mințit şi am jucat barbut cu viața. Uneori am futut pe datorie. Promițând că voi plăti cu dragoste ulterior. Am fugit deseori de la locul faptei pentru că ştiam că doar prima crimă nu se uită. Şi pentru astea femeile m-au pedepsit scriindu-mi scrisori de dragoste. Şi eu continuam în fiecare seară să îmi bag în sac personajele. Şi, ca un bun creştin, în fiecare noapte visam că făceam dragoste cu o femeie care cânta în corul bisericii.

   Şi dacă nu vor fugi, mă mai gândesc 🙂

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s