8 gânduri despre „Fuck All The Perfect People

 1. smaranda

  C-man , tatăl meu, capricorn de 9, a trăit neadevărul după explozia din mina Lupeni în mînă cam pe la 1965, nu mai știu. Condamnat nevinovat la închisoare. Soția lui a plătit împreună cu el nevinovăția lui și noi, copii lui la fel.
  Oameni perfecți nu există. Iubire perfectă nu există. Și dacă crezi că un Cman suferă, crede-mă, există loc de mai mult.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   „Şi tot din acei ani negri, se cuvine a fi evocat procesul eminentului jurist care a fost Istrate Micescu. Marele profesor a compărut în faţa Tribunalului Militar condus de temutul colonel Petrescu (avea să fie condamnat la ani grei de închisoare şi să moară după scurt timp, în detenţie).

   În ultimul cuvânt, inculpatul Micescu a spus instanţei cam aşa:

   – Am să vă istorisesc o fabulă. Se spune că privighetoarea şi cioara îşi disputau titlul de cea mai iscusită cântăreaţă din pădure. Pentru că nu se puteau pune de acord, cioara a propus un rămăşag: să-l ia ca arbitru pe primul animal întâlnit în cale, acesta să aleagă, iar celei care va pierde să i se scoată ochii. Zis şi făcut! Primul animal întâlnit în pădure a fost porcul mistreţ, care a spus, fără să stea pe gânduri: „Cioara cântă cel mai frumos!”. Privighetorii i s-au scos ochii, iar trilurile sale triste erau parcă şi mai frumoase. La un moment dat ea s-a întâlnit cu o căprioară, care a întrebat-o ce s-a întâmplat. Privighetoarea i-a povestit şi a adăugat: „Nu sunt tristă pentru că am pierdut rămăşagul şi nici măcar că mi s-au scos ochii, ci pentru că M-A JUDECAT PORCUL!”
   Am gasit povestea asta pe undeva. Nu ajuta cu nimic banuiesc. Dar explica lumea inconjurătoare.

   Apreciat de 2 persoane

   Răspunde
   1. smaranda

    Frumos. Dar nu explică nimic. Eu azi, moștenitoare, încă mai plâng bocetele si blestemele femeilor ce și-au pierdut soțul iubit sau copilul în accidentul contemporan accidentului ce, putea fi, probabil evitat. Nu există scuze.

    Apreciază

    Răspunde
 2. smaranda

  Nu există scuze. Nu luptăm pentru sâni în cafea și nici pentru chiloți mototoliți chiar dacă poetic îi super. Luptăm umăr la umăr , bărbați și femei pentru viață. Una fără minciună.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 3. smaranda

  Stau și mă gândesc, cum au suportat oamenii dealungul vremii ororile atâtor războaie, și cum le-au prelucrat in amintire?
  Și nu înțeleg de ce nu am câștigat ieri la loto?!

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Sma, nu reuşesc să leg drama familiei tale, chiloții mototolițî, cafeaua dintre țâțe ( aşa a fost in original, am schimbat la cerere 🙂 ), războaiele din istorie şi câştigul tău la loto…Eşti prea ermetică şi eu prea profan

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s