Adio. Versiunea beta

Definiție: versiunea beta este considerată versiunea completă, care încă nu este pregătită pentru utilizatorul final. Din cauza lipsei de teste in condiții reale si a erorilor necorectate.

Hei, tu, ce mişto e femeia pe care ai trimis-o la mine ca să testăm versiunea asta de „adio”! Ne înțelegem perfect. E la fel de naivă ca tine. Şi ca mine. Şi poartă aceleaşi pijamale verzi. Crede că vom scăpa ieftin. Zice că extensia aia ciudată a trupului nostru, căreia îi spuneam iubire, poate fi alzheimerizată. Fugi, fată, d-aici, i-am spus. Eu îmi ştiu codul genetic, o să urle dezoxiribonucleicul de o să se audă pană în cartier la tine. Şi în plus, ce fac cu străzile pe care nu am plimbat-o? N-aş vrea să fie trecute la masa succesorală.  Am eu un fetiş cu paşii. Cu poemele pe care încă nu i le-am spus în noapte e mai simplu. Le-aş putea dona ca organe. Tot suntem în moarte clinică.

Şi aş mai vrea, în ultima zi, să iau femeia asta trimisă de tine şi să-i arăt trenurile. Să aştept cu ea, speriați, ca-n Sebastian, pană cand domnişoara Cucu va veni să ne certe că facem cu mana.

Apoi îi voi da drumul către tine. Asta e tot.

Patrula TF, mancand gogoşi, mă va verifica prin stație la dispecerat. Cine dracu-i ăsta? Un aurolac zurliu,   inginer fugit de-aiurea. Îşi trăieşte umbra pe datorie. Prea sărac pentru a împrumuta timp.

4 gânduri despre „Adio. Versiunea beta

 1. nostrastella

  Hei , mă !
  Ce mişto …
  –‘mi pare că m-ai strigat .
  (na , că doar , na , ai e-mailul meu)
  …Sebi … dom’şoara cucu …
  Sună cunoscut .
  Ţi’e dor de mine , fir-ar tu să fii ?! BTW .
  Povara neimplinirii nu mă coafează
  Cheamă-mă şi voi veni .
  Ştiu multe . Fuck (! a se citi fac băăă ) multe . Simplu , zic .

  … şi mai lasă naibilui ”tuşele” gen defiiţii . Că doar n-o fi venit deja vremea , cănd prostu’ recunoaşte + pro bono + că e prost ?
  Sau DA , a venit !?

  Pupici Castule !

  Ai grijă !

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Da, te-am strigat, Stella, „am citit în ochii tăi cei sublimi că şi tu corespunzi la amoarea mea” , nu pot fi prea profund, biet Rica Venturiano, esti prea encriptică, spune-mi ceva clar, ultima frază chiar mă lasă mască…

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s