Emperor has no clothes

Hei, mate, am trăit s-o văz şi p-asta…Torquemada cu şorț de masterchef. Aprinzand focul rugului cu chiloții Castanului. Pe motiv că nu sunt biodegradabili. Precum chiloții celorlalți, deveniți fetiş. Inchizitor nec plus ultra. Nu contează fapta, striveşte-i conştiința.

Totul însoțit de o serbare în cetate. Domnițe suave, faire tapisserie, îşi împlinesc visul de a deschide balul, invitate de prinți exilați. Balul invectivelor. Talonul maşinii nu dizolvă pedigree-ul. E primul postulat al adevărului. Gravat pe rama oglinzii.

Un bal al artificiilor confecționate din linkuri către clipuri cu smiorcăieli ale Castanului. Acompaniate de hăhăială obscenă, dar triumfătoare: l-am făcut şi p-ăsta. Muşchi umflați cu steroizi din categoria flegmelor. Care anemiază spiritul. Dovada tardivă, dar clară, că Darwin a avut dreptate. Veriga lipsă dintre primate şi antropoide există!

Şi hai, pentru fraieri, să împachetăm frumos sub umbrela greenpeace-istă a salvării unui pidosnic din lanțul trofic al wordpress-ului. Comentarii davinciene, imagini lăcrămitoare, madona cu pruncul. Mai că-mi pare rău că nu am avut răbdare cu bietul pederast. Un căcat împrăştiat ar fi fost dovada clară, palpabilă, că nu am mințit.

Da, mate, o lume ciudată, entre de dieux et d’ adieux. Nicio luciditate articulată, doar crampe viscerale. Garduri din conştiințe castrate de universul domestic puse libertății de a fi indiferent.

Amice, eşti un idiot, mi-ar fi spus concitadinul meu, văzand abuzul meu de încredere în ființe prizoniere unor circumstanțialități emoționale, cu iz patologic.

Dă-i în poola ta, Castane, îmi spun eu, du-te să mai aşterni un fragment liricoid spre disperarea Perpessicius-urilor atenți la curățarea de mizerii a operei şi vieții ființelor virtuale.

 

116 gânduri despre „Emperor has no clothes

   1. klaus

    Nu ești dator cu nimic, epigonule!
    Mi-a plăcut aia cu citește mai atent! Urăsc uneori cuvintele care nu-mi creează nici o imagine, nici o stare. Suntem prea mulți, cuvintele acoperă doar un menisc citibil al nevoilor noastre. Volumul, ca întreg, e predispus a cădea pradă neatenției, comodității, superficialității, că tot ai diluat-o în ultimele apariții.
    Și dacă mai apeși pe pedala scuzelor circumstanțiale…poola mea n-o să fie suficientă!

    Apreciază

    Răspunde
    1. castanman Autor post

     Am facut precizari in text. Ulterior. Ale cui erau ” smiorcaielile”. Adica ale mele. Am precizat si locatia invectivelor. Epigon? Mă mai gandesc. Superficialitatea diluată mi-a fost impusă de mediul în care am eclozat. O să fiu mai atent la ținută. 🙂

     Apreciază

     Răspunde
  1. castanman Autor post

   Fericită? Te joci cu cuvintele. Lumea te iartă pentru o crimă, două. Pentru chestia asta, niciodată. Ba chiar îți vor aduce un camion de dovezi că e încă o manipulare a Castanului. Zorro? Ntzz. Ianus. Două fețe. Trecerea. 🙂

   Apreciază

   Răspunde
   1. Renata Carageani

    E rău că am zis fericită? Da cum trebuia să zic? Plăcut impresionată? Mie, când îmi place scrisul cuiva, am o senzație de bine total și de entuziasm care, pe scurt, se poate numi fericire. Nu era drept să tacă unul care e pe felie cu scrisul, în vreme ce zeci, sute de închipuiți care s-au culcat într-o oarecare seară sănătoși și a doua zi s-au trezit cu demonul literaturii în ei și s-au repezit să se autoexorcizeze pe net, doar fiindcă e gratis și parola de admin e la ei, continuă, neobosiți, să tricoteze „texte”, spre exasperarea cititorilor de bloguri.
    Oricum, absența domniei tale a fost benefică, îmi imaginez.
    A fost ca un priveghi special, în care mortul aude ce bârfesc neamurile. 🙂

    Apreciat de 4 persoane

    Răspunde
    1. castanman Autor post

     Stii ce am vrut să spun legat de modul cum sunt receptate exercițiile de admirație privind scrisul cuiva. Vii din lumea celor care au cărți. Nietzche spunea ( o să fiu ironizat) că pentru a suporta adevărul zeii ne-au oferit arta. Probabil că starea pe care o ai tu citind ceva e explicabilă prin faptul că două adevăruri rezonează. Lucru rar în lumea fakeurilor. Şi a oamenilor deveniți obiecte: autoturism, casa…” blocuri-pacheboturi care transportă o încărcătură umană”

     Apreciază

     Răspunde
 1. Elena

  Bine te-ai reîntors, dezertor mic ce ești! Ce dacă ai rãmas fãrã gloanțe, lupți cu baioneta. Mai o împunsãturã, mai o înjurãturã, mai o lacrimã ștearsã, așa-i în vreme de rãzboi.
  Veni rândul meu sã te îmbărbãtez cã îți eram datoare decând mă îmbrânceam cu Renata la ea pe blog. Am ieșit puțin ciufulitã, dar în viațã, mulțumitã ție. 🙂

  Apreciază

  Răspunde
  1. Renata Carageani

   Elena, pentru tine, adevărata îmbărbătare a venit via Cameluș, fata care iubește virgula ca pe sine „înșile”. A zis că te place. Băi, în clipa aia am realizat că nu realizez ce-am pierdut când tu ai părăsit „Gara”! În plus, am realizat că domnișoara-cald-vagin are un comportament schizoid.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. Camelia

    Renăţuşco, eşti foarte, foarte proastă, e singurul lucru pe care îl am de zis, după care am să mă duc să vomit. Castane, îţi salut întoarcere din tăcere, ţi-o anticipam, continuă să te bucuri de compania de pe’aci, mai ales a arătării ăsteia numită drăgălaş cu nume de cornută.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Renata Carageani

     Camelușco, vomitiș plăcut!
     I-am răspuns Elenei doar ca să te fac să faci ceea ce aș fi pariat pe apartamentul meu din Berceni că vei face: vei reacționa. Dacă erai nițel mai deșteaptă, mă ignorai, fată!…
     Renul nu e o cornută oarecare, e vilbrochenul saniei lui Moș Crăciun.
     Ador să fiu strigată „ren”.

     Apreciază

     Răspunde
     1. Camelia

      Nu te pot ignora, Renăţel, eşti un caz de perversitate, şi nici măcar rahaturile pe care le arunci în stânga şi’n dreapta cu o ţăcăneală ritmică nu ajung să fie supărătoare, ce să mai zic de sforţările de a te impune în virtual viguros implicată, atât, şi ar fi de ajuns încât să te urmăresc cu interes. Glumesc.
      Seară liniştită, renu’ cel vârstnic.

      Apreciază

      Răspunde
      1. Renata Carageani

       A, Renățel e perfect! Mulți îmi zic așa. Mai ales când îmi cer o favoare. 🙂
       Camelia, și acum vorbesc foarte serios, oricât ai da tu cu bărdița/bisturiul în mine (gen Crima din Orient Express), dai pe lângă. Pe lângă puncte vitale, adică. Realizezi că, cu fiecare „lovitură”, mai dezbraci un solz din propria armură? Nu te bate cu armele oferite de adversar, Camelia! Bate-te cu propriile arme. Oricare ar fi ele.
       „Renu cel vârstnic” sună cumplit. „Babo”. Acesta era apelativul firesc.

       Apreciază

       Răspunde
       1. Camelia

        Renato, tu eşti cu vorbe inabil azvârlite, deşi eşti convinsă de contrariu, eu cu tine nu mă bat,oricât ai fi tu setoasă de de’al de-astea, că dacă m-aş bate, n-ar mai rămâne piatră pe piatră, asta ca fapt divers, cât despre a fi sau a nu fi politicos, eşti ultima în măsură să spui asta, ţinând cont că nu pierzi nicio ocazie de a te lua de cele care au poposit pe blogul castanului, Nergana, fie-mi cu iertare că o pomenesc în lipsă, fiind ţinta cea mai lovită de cuvintele tale insultătoare pe-aci şi pe aiurea.
        Simili-dialogul meu cu tine se încheie aici, că nu-mi place să îngrămădesc cuvinte fără niciun scop, dar tu vei continua, fireşte, dorind să ai ultimul cuvânt.

        Apreciază

        Răspunde
        1. Renata Carageani

         Din CE n-ar mai rămâne piatră pe piatră?! 🙂
         Nu, Stelluța a fost cea mai tărbăcită . Apoi Elena.
         Cu tine n-am nicio problemă. Avem gusturi muzicale apropiate, te admir sincer că ești filologă, nu-mi place stilul tău literar – atât -, și nici faptul că nu găsești argumente mai sus de buric cu care să polemizezi. O, Doamne! Faza aia cu vaginul m-a amărât de nici nu-ți închipui! Irosisem atâta energie polemică pentru o tipă care are, ca ultim argument, ori „ești frigidă”, ori „…un copil n-ai fi crescut, ți-ai luat un câine/pisică/broască țestoasă/gherghef…
         Înțelegi? Voi, categoria asta delicată și poetică de gagici care se dau pe fesbuc boeme, deschise, nonconformiste, într-o discuție in contradictoriu – zbang! – lansați la apă o mizerie de bărcuță gospodinărească – că n-ai fătat copil, că n-ai înfiat copil, că ești necorespunzătoare la pat, că nu știi să faci salată de buf, că nu freci covoarele cu varză crudă și oțet…
         Băi, când e vorba de scrisul vostru și de imaginea voastră artistică, umblați pe tarlaua literară ca cei trei muschetari, ce cei șapte magnifici, dați cu ușițele batante ale Saloonului de pereți și trageți foc de voie, numai cu virgule, numai cu fluturei la stomac. Dar când stați de vorbă ostășește, bătrânește cu cineva care nu se lasă impresionat de farafastâcurile voastre, pac, săriți în papucii de casă, toc cui și-o ciozvârtă de blăniță roz în bot, și aruncați cu fumigene de-astea de casnice cu program bine stabilit: soț, copil, sarmăi, ciorbiță.
         Adică exact cu ce puseserăți pe foc, mental, ca să fiți niște feministe și avangardiste în scris.
         Mă simt jenată că unei persoane cu atâta școală câtă ai tu, mă văd nevoită să-i deschid ochii asupra acestor chestii!
         Dacă ai lăsa nițel deoparte siguranța personală construită în regie proprie, sunt convinsă că poți fi un interlocutor plăcut și prețios. Adică tu, Camelie, alergi numai după aplaudaci fără frontiere?
         Eu, încă, sunt convinsă că poți mai mult.

         Uite, n-o să mai intru niciodată cu un comentariu pe blogul Castanului, pe care văd că vi-l revendicați (nu pe autorul de text, ci pe bărbatul) voi, toate domnițele astea în chetă afectivă (n-am zis călduri!) de la bun început. E mai bine așa? Bătălia va fi mai dreaptă? Spor la treabă!

         Apreciază

         Răspunde
         1. Camelia

          Scumpo, un singur lucru aş dori să-ţi zic, ş’anume că singura femeie care îl poate „revendica” pe numitul Castanman, bărbatul, nu autorul de text, cred că e tovarăşa lui de viaţă de mai bine de douăzeci de ani, ” domniţa” acileaşa de faţă nu face o pasiune pentru bărbaţii însuraţi, pentru altele nu bag mâna în foc.
          Pe de altă parte, eşti de’o graforee care mă înspăimântă.

          Apreciat de 1 persoană

          Răspunde
  1. castanman Autor post

   Nu i-am inventat eu. S-au autoproclamat. Singurul inchizitor al filozofiei pe care îl accept, şi nu numai eu, e Wittgenstein. Restul sunt nişte jalnici spuitori de glumițe ieftine.

   Apreciază

   Răspunde
 2. smaranda64

  Ups! Rămase împăratul în cucul gol taman în prag de iarnă? 😳 Rugul virtual ţine totuşi de cald dacă îţi ave cu ce l aprinde. Cum sfârtecă domniţele, izmenele castanului, să ne bucurăm de a rămâne măcar brăcinaru! 😅

  Apreciat de 5 persoane

  Răspunde
  1. Elena

   Și chiar de ar fi așa și între Camelia și Cman sau Nergana și Cman s-ar înfiripa ceva, Sma, ce te râcâie pe tine să te bagi cu răutãți? Invidia?

   Apreciază

   Răspunde
   1. Camelia

    Elena, fie-mi cu iertare, dar eşti într-o eroare, Smaranda glumeşte, e ghiduşară, şi nici că se putea mai potrivit un asemenea comentariu ca al ei pentru a mai netezi din cutele încrâncenărilor de pe’aci, ale oricui ar fi fost ele.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Elena

     Renata: „Uite, n-o să mai intru niciodată cu un comentariu pe blogul Castanului, pe care văd că vi-l revendicați (nu pe autorul de text, ci pe bărbatul) voi, toate domnițele astea în chetă afectivă (n-am zis călduri!) de la bun început.[…]” femeia cu vaginul cald a precizat intenționat de cãlduri. 🙂
     Și vine Sma să o susținã pe apropiata ei ca vârstã, „glumind”:
     „Ups! Rămase împăratul în cucul gol taman în prag de iarnă? Rugul virtual ţine totuşi de cald dacă îţi ave cu ce l aprinde. Cum sfârtecă domniţele, izmenele castanului, să ne bucurăm de a rămâne măcar brăcinaru!”
     Apoi Klaus o întreabă pe Sma dacã e ok, de unde am dedus cã și lui i s-a pãrut cã a sãrit calul.
     Eu recunosc cã o antipatizez, (la fel ca pe Renata care inițial îmi era chiar dragã), pentru cã l-a gãzduit pe Arlech pe blogul ei. Pentru mine e ca și cum i-ar fi complice.
     Din tot textul ea a selectat vulgarul, goliciunea, și s-a decis sã glumeascã așa, pe asta a pus ea accentul, asta a interesat-o. Nu a zis direct, lipsit de ipocrizie: „Castanman, ce ți-aș rupe nãdragii, de nu ar mai rãmâne nici brãcinaru din ei, dar nu pot cã mi’s mãritatã de 33 de ani” ci subtil a aruncat pisica la „domnițele” în curte. Nu a zis cã i s-ar rupe „cãmeșa” ci direct izmenele, apoi ce femeie la locul ei se gândește și scrie despre așa ceva?
     Sunt și naivã uneori când mă încred în oameni nepotriviți, recunosc, și proastă adeseori, recunosc. Am și dreptul să și greșesc și dacã am greșit îmi cer scuze. Dar eu așa vãd/am interpretat lucrurile, așa le zic, că doar ce am a pierde? Proastã deja mã considerați, nu caut a crea false aparențe, acum „sunt” și retardatã, ceea ce e ok – retardații sunt priviți cu indulgențã și nu rãspund nici mãcar din punct de vedere legal. 🙂
     Ah, uitasem sã vã zic că și eu am glumit tot timpul, dar glumele mele sunt puțin diferite de a lui Sma, un alt tip de umor.
     Un cuvânt care definește tot: promiscuitate. 🙂

     Apreciază

     Răspunde
   1. castanman Autor post

    Îmi pare rău că nu vă pot oferi un buton de hăhăială la adresa unor comentarii ce mă privesc, alte bloguri au. Pentru comentarii care mă privesc 🙂 E un blog liber şi fiecare răspunde de ceea ce zice. Şi încasează pe cont propriu 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
  1. Elena

   E doar puțin frustratã, Klaus. Așa reacționeazã de obicei ofticoasele geloase, dar având în vedere vârsta înaintatã a doamnei, nu știu ce sã mai cred. Probabil ea încã mai poate dar soțul mai deloc și spera și dânsa la o suplimentare, dar cum competiția e mare, și-a cam luat gândul- râgâindu-l în scris cãtre noi. Râde dar nu-i râsul ei, mereu când cineva o dã de pereți sau direct în baltã, acuzã un simț al umorului mai elevat, negru sau atât de pro-fund, încât doar cei care sunt cu merite deosebite, din rasa superioarã, cu un IQ adecvat se pot prinde de „poantã”.
   Cel puțin Sma, înafarã de a ne duce cu mintea la chiloți într-un comment anterior și alte cele remarcate și parafrazate si de Castanman, nu ne-a îngrețoșat dându-ne detalii despre temperatura vaginului încă viu și fierbinte ca Renãțel. Ca apoi sã le acuze pe altele cã ar atenta la bãrbatul Castanman. Stați calme, nu vã scoatem noi la pensie. Între mine și Cman existã Hisfrienț Mate, maifrențe – foste ale lor, partenerii nostrii de viața realã…
   Keep calm and smile. 🙂

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. Elena

    Eratã:* din viața realã.
    Nu de alta dar Arlech nu a mai scris nimic demult și nu vreau sã dau teme noi. Mai ales cã cârcotește sub fusta Smaradei la ea pe blog.

    Apreciază

    Răspunde
 3. castanman Autor post

  @ all – Ca să fie clar, descriu, din nou, femeia Castanului:

  Femeia aceea știa că nu sunt prins în statisticile despre fericire și mi-a pus în brațe o rană. Și o mulțime de cuie adunate de la iisușii găsiți prin răspântii.

  Ochii ei confirmau teza materiei din lumină condensată. Iar buzele curbura spațiului Riemann. Ăla în care fiecare dreaptă e de fapt un cerc imens. Dreaptă care se închide, dar nu se încheie. Ca o iubire pământească.

  S-a întins pe nisip și Vitruvius a trasat cel mai frumos cerc peste unghiile ei date atent cu lac. Speriat, mi-a șoptit-esti pierdut, e perfectă!

  Am vrut să o sărut. A fugit. S-a transformat în rouă. Stia ca iubesc nutritiv. Prefac orice altceva-ul in acelasi.

  În zori îmi zice „bună dimineața” așezată cuminte la coada ochiului. 🙂

  Apreciat de 4 persoane

  Răspunde
  1. Nergana

   Din câte am citit despre femeia ta, cred că ai uitat să spui că aceasta trebuie pedepsită de fiecare dată pentru păcatul ei de a se fi născut femeie; ai uitat să spui că pentru această femeie tu ai mereu batista curată in buzunar; ai uitat să spui că poartă teneşi şi blugi; etc etc etc 🙂
   Dar senectutea te salvează de data aceasta 😉
   La mulți ani, române drag!

   Apreciază

   Răspunde
    1. Nergana

     Senectutea ia-o ca pe o virtute şi nu o alunga 😉
     Uneori nespusul e bine să fie tăcere. O femeie la care ii dezvălui toate calitățile şi defectele devine hrană pentru lei sau loc de pelerinaj, depinde cui o expui 🙂

     Cu toate astea, orice femeie schițată de un asemenea meşter mânuitor al cuvântului, se poate plimba liniştită prin grădinile Raiului, chiar dacă sub picioarele ei se intind focurile Iadului. Uneori şi Iadul desăvârşeşte! 🙂

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde
     1. castanman Autor post

      „Despre ce nu se poate vorbi, trebuie să se tacă” e una din propozițiile de bază ale TLP-ului wittgensteinian. Femeia schițată de mine, chiar dacă am înscris-o în cercul vitruvian, e imperfectă. Atat de imperfectă încat e nevoită să si carpească cu zăpadă toate lipsurile. Toamna foloseste frunze.

      Apreciat de 2 persoane

      Răspunde
      1. Nergana

       Unde ai văzut tu, Lotus, biserica loc de pelerinaj pentru norod, inainte de a se scoate Icoana plângătoare sau moaştele nu-ştiu-cărui-sfânt.
       Or fi una, două persoane credincioase, dar norodul dă năvală doar la zi de sărbătoare, când e rost de spectacol 😉
       Deci, ce spuneai despre femeia interioară a Castanman-ului? 🙂

       Apreciază

       Răspunde
       1. Lotus

        Well, eu ziceam că femeia descrisă de el mai sus este femeia lui interioară. Adică nu-i o femeie reală, fizică, din carne și oase, deși nu-i exclus să existe una sau mai multe care să bifeze acele calități, ci mai degrabă un ideal feminin, așa cum îl vede el.

        Tu ai zis că dacă-i expui unei femei toate secretele, o vei transforma în hrană pentru lei sau în loc de pelerinaj. Dar femeia pe care o expune el nu este o femeie reală, ci un ideal feminin personal, iar expunând-o, Castan de fapt se expune pe el însuși. Așa că el se va transforma în loc de pelerinaj.

        Fie și virtual. 🙂

        Apreciază

        Răspunde
        1. Nergana

         Eu ii răspundeam afirmației Castanman-ului care imi spunea ceva de genul: ,,Nu numai ce ai enumerat am uitat,, 🙂
         Dar, atunci când extragi doar cuvintele ce iți convin dintr-un dialog, noul puzzle nu mai seamănă cu originalul. 🙂

         Doreşti să scoți ceva in evidență repetând in două fraze ,,ideal feminin,,? 🙂

         Apreciază

         Răspunde
         1. Lotus

          Da, este adevărat cu tu îi răspundeai într-un anumit context. Iar eu am vrut să scot în evidență un alt sens al afirmației tale. Și anume, acela că, iată, Castan și-a scos sufletul la tarabă, iar acum unele fete vin în „pelerinaj” pe blogul lui. 😛

          Apreciază

          Răspunde
     2. klaus

      „O femeie la care ii dezvălui toate calitățile şi defectele devine hrană pentru lei sau loc de pelerinaj, depinde cui o expui ”
      Cine e cel ce poate face asta (adică dezvăluitorul)? Toate calitățile și defectele? Pentru mine sună ca o reclamă de teleshoping.

      Apreciază

      Răspunde
      1. Nergana

       Doar pentru răspunsuri de genul ,,prea puțin spre aiurea,, nu mă chinui să continui dialoguri, oricâtă sensibilitate se adaugă in incheiere prin ,, ai colti albi, leoaica tanara-i iubirea,, 😉

       Apreciază

       Răspunde
  1. smaranda64

   permit să clarific un punct atins de dna elena într un comentariu mai-sus: de33 de ani umblu cu soţul meu pe drum, umăr la umăr. Liberi şi drepţi, doi camarazi bătrâni. Când unuia i a fost greu, celălalt n a dat bir cu fugiţii.
   Remarca dvs doamnă a fost una deosebit de jignitoare la adresa soţului meu.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Elena

    Impresionant, Smaranda. Nu pot decât sã mã bucur sincer pentru tine. Dacã te-ai simțit jignitã înseamnă cã ai simțit cum se simt cei vizați de tine în rãutãtea pe care o manifești când scrii despre ei. Poate vei fi mai atentă pe viitor. Toți avem și defecte, minusuri, toți avem cu ce arunca unii în alții.
    Camaradul tău de 33 de ani știe doar cã eu l-am jignit sau știe și cã tu astãzi ți l-ai imaginat pe Cman gol, apoi ai mers mai departe în scris numai pânã la a-ți imagina cã domnițele îl despoaie de izmene. Cred că ar trebui sã te lași de cârcotit și să te apuci sã scrii scenarii xxx. Un sfat. E doar pãrerea mea de proastã fudulã. 🙂
    Oamenii buni scot în evidențã frumosul, oamenii răi urâtul, defectele. 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. Renata Carageani

     Elena ai băut ceva?!
     Pe cine dracu a jignit smaranda? A făcut un comentariu scurt și plin de umor. A, că tu nu guști o ironie fiindcă ai tot atât umor ca un rinocer mort, e buba ta, nu a smarandei.
     Te-ai referit la comentariul:”Ups! Rămase împăratul în cucul gol taman în prag de iarnă? 😳 Rugul virtual ţine totuşi de cald dacă îţi ave cu ce l aprinde. Cum sfârtecă domniţele, izmenele castanului, să ne bucurăm de a rămâne măcar brăcinaru! 😅”
     Unde e invidie, răutate, frustrare?
     Femeia îți spune (pentru că o obligi prin țățismele tale) că de 33 de ani are un soț, adică îți dă de înțeles că nu e plecată pe net la agățat, și chiar dacă ar fi, e treaba ei, nu a ta, și tu bați apa în piuă cu elucubrații care nu mai țin de prostia nativă, ci de nițel retard mintal, că „și l-a imaginat pe Cman gol”!
     Păi eu, de pildă, nu mi te închipui pe tine decât goală. Fiindcă n-am văzut nicio focă îmbrăcată. Le-am văzut doar în blănița personală, târâindu-se cu greu pe rudimentele alea de membre/înotătoare, vai de capul lor, greoaie și neajutorate ca niște perne umplute cu osânză, lovindu-și între ele labetele din față și scoțând chiotele alea caraghioase.
     Să mă duc la coabitant și să mă autodenunț că am fantezii lesbiene cu tine?

     Apreciat de 3 persoane

     Răspunde
    2. Lotus

     Elena, Smaranda n-a manifestat nici o răutate mai sus. A manifestat umor suculent. Că tu ai o problemă cu izmenele și organele genitale, iar atunci când le vezi în text, fie și sub forma unor eufemisme, ți se aprinde beculețul de avarie, aia tot ce-i posibil, dar ai grijă, că nu toți oamenii sunt frații mei virtuali, adepți ai poliamorului și privitori la filme erotice, ca să-i judeci după măsura care crezi tu că mi se aplică mie și să te aștepți să reacționeze tot ca mine. Adică uneori te apuci să jignești, din senin, oameni cu care n-ai împărțit nimic, ba mai mult, care nici ei n-au avut nimic de împărțit cu tine, iar tu hop! în discuția lor prietenească cu alții. E ca și cum X îmi spune mie: „Bă’ coaie, ai văzut că am avut dreptate la faza de ieri?” iar tu începi să-i ții morală lui X că uite ce răutate manifestă la adrea mea, că cum își permite să mă înjure, că sigur e un frustrat sexual, când de fapt eu n-am fost deranjat absolut deloc de apelativul ăsta, pentru că noi suntem cei mai buni prietnei și așa ne alintăm unul pe altul, cu duioșie. Îți dai seama că iese penibil.

     La Mulți Ani cât mai maturi! 🙂

     Apreciază

     Răspunde
    1. Elena

     Paradoxal, Klaus, sunt șoferi cu nume de cântec țigănesc care ascultã muzicã de calitate și șoferi care nu au nume de cântec țigănesc care ascultã manele. :)))
     Felicitãri, frumoase melodiile propuse de tine, ai gusturi bune. 🙂

     Apreciază

     Răspunde
 4. klaus

  Castane, mor! 😀
  Mi-ai băgat niște subversive odată, cu Ada Milea.
  Uite ce ascultă piticele mele acum:

  Abia buchisesc, da’ știu multe cântece ale Adei. Io-s vinovat doar pentru că le sunt tată.

  @ren

  M-au întrebat fetele cine-i Apolodor. Am rămas tâmpit, cum să le spui că e doar un penguin? Am ales să tac și le-am repezit. Ajută-mă!

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s