Post truth

Nu există crimă perfectă. Nici măcar aceea de a scrie poezii. Întotdeauna există un martor care moare subit, atins de sfințenia poemului. Puse în raclă, moaştele celui care a văzut naşterea sunt plimbate prin bâlciuri. Trecători singuratici pupă inelarul şi lasă un bănuț în cutie. Pentru răscumpărarea sufletului.

Nu există crimă perfectă. Nici măcar dragostea, acest Iisus ce spală picioarele unei femei, cand vrea să uite de univers. Întotdeauna va fi un cronicar ce va descrie corect pozițiile trupurilor în raport cu carosabilul umed al vieții. Sufletul, acest banal şi noician accesoriu pentru mantuire, va fi trecut la bibliografie.

23 de gânduri despre „Post truth

  1. castanman Autor post

   Tăiem, klaus, viața e suportabila numai pentru că nu mergem pană la capat o spune filozoful ala lucid si dezamagit. Sper să găsesti pe youtube fragmentul ala cand Zorba rosteşte la sfarşitul dansului, obosit- voiam să uit ceva. La asta m-a dus postarea ta. Aş bea acum la ora asta ceva cu tine.

   Apreciază

   Răspunde
 1. klaus

  Băutul e doar o sfidare a simțurilor treze. Eu nu cred că simțurile astea-s obiective. Cum ar fi să ne putem îmbăta și să rămânem treji?

  Uite ce recomandă Alifantis pe fețebuci. Mi-a plăcut parțial, ca de fața mea trecută de patruzeci. Eh, lasă, plătesc și io taxa pentru normalitate.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s