57 de gânduri despre „Scrisori ( 10 )

     1. smaranda64

      Am vrut să spun că i 1-0 pentru toamnă deși nu o interesează.
      Am observat că „o anumită„ vârstă are plusul ei de frumusețe tocmai prin scuturarea gândurilor. Nu aș vrea să mai fiu tânără nici măcar cu 5 minute. Mă simt foarte bine aici unde am ajuns.

      Apreciază

      Răspunde
        1. castanman Autor post

         Eram ironic, Smarando. Ma amuza eforturile lor constante, focusate, de a ma indrepta si a nu mai merge pe calea asta gresita a scrisului de proasta calitate. Stiam ca exista o rezerva de bunatate in lume, dar chiar toata sa mi fie alocata mie?:)

         Apreciază

         Răspunde
          1. castanman Autor post

           Sunt conservator in fibra mi de barbat indaratnic. Cu o umbra de mizantropie din cand in cand. Ironia demersului lor ” laudabil” de a gasi admirabilul pe wordpress sau pe alte platforme e ca se adapa din oaza mea de mediocritate. Si imi prezinta oameni valorosi, dar fara ” opera”. auditati dupa senzatii sau io stiu ce alte metode stiintifice necunoscute mie.

           Apreciat de 2 persoane

          2. castanman Autor post

           Multumesc pentru corectura. Sigur imi vor gasi si niste virgule (ne)puse aiurea, ca s de moda veche, ca ascult lucruri perimate si ca nu inteleg cat de minunata e o blonda sau o stelara. M am saturat sa primesc sfaturi legate de mine de la feisbucisti si nonnameuri care exerseaza retorica plina de „jmecherie”. Asta sunt, Smarando, va place, veniti, aduceti si un JB, nu va place , iesiti usor, nu trantiti usa, ca sunt sensibil cu nervii si incep sa injur. Eu scriu la cafea, la un job in care nu plimb hartii, ci fiare

           Apreciat de 2 persoane

          3. castanman Autor post

           Fiecare citim ceea ce simtim ca se pliaza pe ” pliurile” sufletului nostru. Asta nu inseamna ca daca nu se pliaza nu e frumos. Fiecare text are cititorii lui. De ce mi as modifica eu textele dupa cititori?

           Apreciat de 1 persoană

 1. smaranda64

  Of topic:
  Cuvânt către echipa anonimă.
  Ne „știm” de ceva vreme și observ jocul cam de patru ani dar mai atentă am fost de când am început blogul. Jocul ce-l faceți este interesant și din partea mea nimic rău de spus. Am observat că atunci când doamna stela face un comentariu undeva, numărul vizualizărilor crește considerabil. Am deschis imaginația și v-am văzut venind ca un nor cu stela în frunte. Singura explicație este că… vă înțelegeți între voi prin email sau telefon. Până aici totul ok. Un joc organizat.
  Oare v-ați gândit măcar o secundă că (s-au văzut în ultimii ani cazuri în germania) cu puțin ghinion dați peste o persoană care se află în cumpănă de viață și intervențiile voastre pot înclina balanța spre suicid? Ați putea trăi cu consecințele morale ce ar reieși dintr-un astfel de caz?
  Felul în care vă comportați este ok, căci omul poate să facă în materie ce vrea el, trebuie doar să suporte consecințele faptelor.
  Dar poate nu vedeți energiile care se manifestă sau manifestă materia. Oamenii care se simt atacați produc emoții negative, de suferință,o parte rămâne la ei dar cea mai mare pondere pleacă spre sursa ce le-a generat. Se încarcă în astral cu alte energii de suferință și se întorc la voi înzecit. Așa pas cu pas vă privați singuri de șansa de a fi fericiți cu adevărat vreodată.

  Apreciază

  Răspunde
 2. castanman Autor post

  Smarando, vad ca stii mai multe despre echipa asta ” anonima” , fac insa cateva precizari, tot pentru anonimi : 1. imi place viata si sunt cateva femei care pot confirma lucrul acesta 🙂 , deci irositi energia cu mine, pe deasupra sunt si nepoliticos 2 aveam doua manele, ” Daca mor, tu cui ramai” si ” As da zile de la mine”, pe care sunt nevoit sa nu le mai postez, v as da satisfactie avand in vedere targetul vostru.

  Apreciază

  Răspunde
 3. bluenightmareblue

  Stimabile ,

  atrag cu mult respect și considerație, în numele meu și precis și al altor cel puţin100 de români neaoşi ( m-a ajutat în acest demers negrul ăla mare şi urât de la protv – că de peste 24 de ore plâng într-una . Cvasi cataleptic şi lovit din plin la ficaţi cu energii ce par a veni din negura geto-dacică , rog smerit şi plin de pocainţă , ca onor C-man , patronul spiritual al acestui minunat blog , să-şi definească deîndată poziţia fermă a domniei sale vis-à-vis de elucubraţia vădit tendenţioasă ce se regăseşte în comm’ul fetei lu’zamolxe din data de 22 Noiembrie 2016 ora 12:16

  Totodată aş dori şi un binemeritat mic drept la replică , dacă se poate .
  Mulţumesc anticipat .
  Respect şi stimă , acelaşi nefericit nightmare

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Onorabile, ironia ta mi-a facut praf fengshuiul, dreptul la replica il ai oricand, opinia Smarandei e a Smarandei, sunt lucruri mai vechi pe care nu le cunosc, nu e nevoie de pozitia mea ferma, din acelasi motiv pentru care, cu greutatea varstei pe care o suport, nu ti-am cerut o pozitie ferma legata de alte persoane cu care empatizezi si care au aruncat catre mine commuri mult mai acidulate decat simpla relatare a Smarandei. Am scris de trei ori numele ei. Incearca sa l redai corect.

   Apreciază

   Răspunde
  2. smaranda64

   Stimate coşmar. Albastru x 2. Regret cu sinceritate tristeţea domniei voastre precum şi a celor aprox 100 de români. Câ ín subsidiar aş putea fi o cauză mă indispune. Sunt neconsolată. Primiţi scuzele mele. Toţi cei 101.

   Apreciază

   Răspunde
 4. bluenightmareblue

  întâi la subiect , c-aşa’i frumos .
  bun articol . felicitări .
  djeloa’ în_dos_ariată bine de tot , mno , face toţi banii . ăl’lalt săracu’ … cătălin crişan , ce mai tura-vura . încălţat_îmbrăcat el ! mă rog , io nu pun botu’ .
  kestie de gusturi cred .

  ……
  Să purcedem dară .

  Mulţumesc serenisme pt dreptul la replică .
  1. îmi pare rău de fen’şuiu’ ‘mneavoastră .
  2. am priceput aluzia ş’am înţeles subtextul . D’asta-mi place a vorbi cu opinenţi de rangul meu , ce au măcar ”aiqiul” > sau cel puţin = cu al subsemnatului . Aşadar , nu doriţi a mai folosi remarci gen ”fătuca lui zamă_împărat” , ori ”căprioară” sau alte apelative ce’ar putea împieta aura augustei duamne . Promit . N-am s’o mai fac .
  3. apăi dacă postarea distinsei duamne , este doar o simplă relatare pt d-voastră , înseamnă că valorile ce ne despart , sunt ca de la cer la pământ .
  Ajuns pe nepusă masă persona non grata pentru acest lăcaş de înaltă cultură civică , o să-mi iau statu quo-ul înapoi , redevenind ceea ce-am fost la început ici’şa : adică o rara avis !
  Vox populi, vox Dei .
  Cu părere de rău – din partea mea , aceasta va fi ultima mea intervenţie şi mulţumes stăpânului pt asta .

  Of topic:

  Cuvânt către … echipa omonimă.
  Aş fi vrut să-ncep cu ”de unde pana mea ne ştim stimată duamnă ” ! Am fost la vreo cafea şi nu-mi amintesc eu ? Avem oare vreun copil împreună pe care nu l-am recunoscut , te-am violat vreodată în trecut … ori ce p’la mea ţi’am făcut de’ţi căşună în halul ăsta pe mine ! Aruncând cu vorbe pe care nu le poţi proba , ai făcut din mine un brigand al blogurilor , iar din tine , nolens volens , un modus vivendi mult prea prost , da capo al fine !

  În ceea ce’i priveşte pe nefericiţii din fantasmagoria ta , află că mă doare fix în pălăria vremilor , ori dacă vrei oblu , hăt la pedală .
  Celelalte … chiar nu mai am nimic de spus . Dar mă bucur că ţi-am burduşit vocabularul cu câteva litere . Care alcătuiesc cuvinte . Care fac o propoziţie … propoziţii care fac o frază . Fraze care spun o poveste .

  A ta nu’i credibilă distinsă duamnă . Res, non verba! Capisci ?

  Ubi bene ibi patria , cică . Mă tem că nu sunt în locul potrivit .

  Vă doresc … energii zamolxciene , în puii mei !
  Adios .

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Serenissime, imi pare rau ca te am dezamagit. Tu nu m ai dezamagit. Nu stiu care sunt valorile tale. O gagica mi a spus ca ” adios” ul tau nu e de natura suicidala, sa nu mi fac probleme, e o cacealma, tot pe aici o sa vii, cu alt nick, mai am cateva cazuri, e o lume modesta lumea mea, cu oameni simpli si ai dreaqu, nu pot sa i schimb, nici nu mi doresc. Si inca ceva, pentru ca ai ratat finalul, dupa ” in puii mei” nu se pune ” adios”. Te astept.

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
  2. smaranda64

   Stimate coșmar. Acest comm vi se adresează doar în cazul că sunteți cu adevărat Nightmare și nu o clonă.
   Că v-ați ambalat așa înseamnă că măcar parțial am avut dreptate și am grăit un grăunte de adevăr.
   Comentariul dumneavoastră nu a fost nici pe departe așa de dur pe cum m-am așteptat. Ceea ce înseamnă că mă bucur totuși de un grăunte minuscul de simpatie din partea dumneavoastră.

   Apreciază

   Răspunde
  1. castanman Autor post

   Smarando, scuze pentru intarziere, baiatul a venit, a intarziat si el putin, pana i a facut Stella comunicatul in care ne nfiereaza in stilul arhicunoscut, te las cu el. Te rog , nu l impinge la un gest necugetat, fii blanda

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s