Iosif și frații săi

Apofatic, nu sunt virgin și nu-mi plac ipocriții. Catafatic, îmi plac femeile, nu ca oițe ale Domnului, ci ca mistere ale existenței, răzvrătite, îndărătnice și imorale. Ergo, sunt un om simplu. Și normal. Pe wordpress am început să scriu conștient că acesta e o fereastră pe care nu va intra numai lumina, vor intra și muștele. Un psihopat, atârnător pe mai multe bloguri, Iosif, după ce i-am interzis orice comm pe blogul meu pentru că mă fredona la melodie cu o gamă largă de tâmpenii, îmi trimite un link către niște comentarii abjecte ale unor doamne cel puțin frustrate, comentarii legate și de umila-mi persoană. Precizez că doamnele nu-mi erau străine, comunicarea cu ele încetând, însă, cu mult timp în urmă, din motive ce nu interesează. Pentru ce a trimis Iosif, preacuratul, doar acel link, fără să pomenească, cum o face, la trei cuvinte, numele Domnului? Habar n-am, bănuiesc că a fost o răzbunare din categoria  ” Aha, știu ce-ai facut astă-vară..”. Îl iert, punând totul pe seama educației sale precare, recunoscută de dânsul pe unul din bloguri, și-i spun un bărbătesc ” du-te dracului! „. Ce mă deranjează e comportamentul acestor doamne, ce se pretind educate prin declararea cu emfaza ca sunt doctorande în litere și au joburi cu aromă de intelectualitate. Nu voi accepta niciodată sa fiu târât în abjecțiile lor, chiar dacă sunt răsturnate în latrina wordpresului, atât timp cât am încheiat comunicarea cu ele, clar, de foarte mult timp. Revenirea obsedanta, cu precizări, ciclic, arată că au anumite tulburări de comportament și nu pot să le adresez decât un călduros „sictir”. Nu vă oripilați, e un termen învățat de la ele și e legat de compătimire, în greaca veche.

Reclame

101 gânduri despre „Iosif și frații săi

 1. Iosif

  Îti multumesc din suflet ‘frate’ drag,pentru dedicatia plina de sentimentul iubirii (ne)ipocrite ce o ai fata de mine. Tu stii ca mai am si alti ‘frati’ la fel de iubitori,ca si tine,însa Tatal nostru ne iubeste pe toti,chiar daca pe mine m-a favorizat ceva mai mult . Nu e bine sa fiti frustrati,pentru ca sa nu regretati la sfârsit…:)
  Numai ADEVARUL va va face cu adevarat LIBERI !
  Fiti binecuvântati .

  Apreciază

  Răspunde
   1. Erika Marginean

    Ar trebui să aerisim şi să facem curăţenie , dar nu ar fi democratic. Trebuie să-i lăsăm să-şi exprime opinia fiecare, dar pe cei care încalcă normele bunei cuviinţe va trebui să-i determinăm să plece de bună voie, ignorându-i pur şi simplu!

    Apreciază

    Răspunde
    1. castanman Autor post

     Nu e o poveste chiarin alb si negru. E undeva in zona gri. Si e mult mai complexa. E despre „arienii” de pe wp, cei care se cred superiori celorlalti, in scris , in dragoste. Aia pe care i descoperi dupa mult timp ca nu sunt numai singuri, ci si pustii

     Apreciat de 1 persoană

     Răspunde
 2. Iosif

  Thomas Mann,a scris totusi mult mai frumos despre Iosif,decât ai facut-o tu,dragul meu “fratior”. Dealtfel nu cred ca esti în competitie cu acest mare geniu literar ,nu-i asa ?…

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   In sfarsit, ti ai dat seama de titlu, initial as fi vrut sa scriu ” Iosif si surorile lui” , riscam mult sa nu intelegi parafraza. Doamna profesoara ar fi inteles sigur. Nu stiu daca ti ar fi explicat

   Apreciază

   Răspunde
   1. Iosif

    Ai un stil simpatic de a ironiza,însa nu stii ca imunitatea mea este absoluta. Sunt intangibil si incoruptibil,”cel mai fericit dintre pamânteni”!: Dincolo de aparent,stralucita inteligenta de care dispui, intuesc un caracter vulnerabil,sensibil,lipsit de experienta,ascuns sub masti efemere de ceara,ce se topesc în lumina si caldura iubirii autentice,domnule… „cel mai grozav barbat din lume”.:)

    Apreciază

    Răspunde
 3. JT

  Se pare că nu eşti. Eu sunt, recunosc. Dar e greu al naibii de strigat în gura mare (sau de scris pe ziduri) adevărul, nu, dragule? Mai cu seamă când e despre tine. Stai liniştit, eşti iubit şi azi. Cum de cine? De Nimeni.

  Apreciază

  Răspunde
   1. JT

    Roagă-l pe castanman să-ți ofere ajutor întru-nțelegere. El ştie de ce mă cenzurează. Eu pot să-ți spun că mai fusese un comentariu înaintea ăstuia. E normal să-ți pară de neînțeles.

    Apreciază

    Răspunde
    1. Anastasia

     Castanman, e clar ca aici la tine nu poti „savura” întotdeauna contururile calde ale „Domnişoarei Pogani” ori gustul linistit si simplitatea ceaiului la gura sobei zugravită-n alb, lângă un pat cioplit din lemn de tei care păstrează vii iubirile (oare de ce nu putem păstra prospeţimea iubirii ?).
     Si, dupa cum (imi) pare ca declari si te autodefinesti, ai o măsură a lucrurilor, esti un om integru, rafinat, nu suporti ipocrizia, mitocania, derapajele sau orice forma de „urât”, te „zgârie” depaşirea firescului si decenţei, ca atunci cand ai vrea si nu mai poti sa asculti piesa preferata, la un disc stricat de vreme.
     În plus, daca ti-ai asumat acest tip de blog si dezvelirea a câtorva „foi” din cele cu care te ai protejat si din cele care ti invelesc sufletul, firesc ar fi sa iti poti asuma si comentarii pe care, uneori, alegi sa nu le publici, dar care nu depasesc limita bunei cuviinte (eventual doar iti ating, insuportabil, Eu-l tau interior, aparent aspru si dur, invulnerabil. Cm, barbatii puternici isi pot permite sa fie vulnerabili..). Ori, comentariile lui JT nu fac parte nicidecum din categoria celor care depasesc limitele.
     Eu inca astept, desi hotărâtă acum sa mă retrag de partea cealaltă a ..”vălului”.

     P.S. Ma surprinde uneori Libertatea ta (aparentă ?). Ca sa fii asa cum esti tu, ori ai pierdut foarte mult, ori ai iubit mult. Cred ca prima varianta e mai apropiata. Sau poate amândouă. Sau, poate crezi ca doar ai pierdut (libertatea, ca si iubirea, costă, eu o stiu..şi o stii si tu; odata ce le cunosti, nimic nu te mai poate face sa simti altfel..). Si ti inchizi ferestrele sufletului. Nu, nu vreau sa dau lectii. Sau poate ca da, in masura in care incerc sa i conving si pe altii ca doar doi oameni Liberi (interior) se pot iubi cu adevarat. Ori, Dependenţa ta de Ea (acea Femeie despre care citesc aici – aproape in fiecare postare- si care pare ca exista, dureros, in fiecare fibră a fiintei tale..) nu naşte Libertate, asa cum nici Libertatea nu poate fi asociată cu dependenţa/ ataşamentul.
     Se spune adesea că ne e prielnic sa lasam ferestrele deschise, sa intre Lumina. Mi-ar parea mai firesc sa le laşi să iasă Lumina.. Si, cum iti spuneam intr-o zi, poti incepe cu a merge pe munte (si n a fost o gluma, o ironie ori o figura de stil), pt. că muntele stie sa vindece si te ajuta sa te cunosti (desi pare ca ti percepi Eu-l interior asa cum este in realitate, ma îndoiesc; toti ne straduim, insa „oglinzile” din jur ne spun adesea ca ne înşelăm..).
     Si poate ca Muntele te-ar putea ajuta sa ti poti recâştiga iubita ..Sau să poţi accepta Adevărul..

     Apreciază

     Răspunde
     1. castanman Autor post

      Emotionant discursul, am impresia ca vorbesti despre tine, prea multa implicare. Sau gresesc, esti hipersensibila. Povestile spuse de mine au doza lor de adevar. Daca par ale mele, inseamna ca au fost scrise binisor. O sa caut un munte la mica publicitate.:)

      Apreciază

      Răspunde
 4. zaraza26

  Până ajung diseară să caut în dicționarul de neologisme, ajută-mă să înțeleg ce înseamnă apofatic și catafatic, că dexul online m-a lasat în ceață. În altă ordine de idei, eu nu îi bag în seamă pe cei care sar calul. E drept că n-am avut probleme deosebite, sunt prea calmă în virtual și nu vreau să stric liniștea celor care se cred cavalerii internetului. Și nici a mea, evident! 😀 Lor nu le plac persoanele cuminți, repede fug acolo unde e zarvă! Din punctul ăsta de vedere, mă văd ca o mare adâncă. Nu îmi exprim părerile prea des și nici în multe locuri. De aceea postez pe blogul meu puțin vizitat, atunci când exprim o viziune mai personală.

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Sunt cai de cunoastere si forme de exprimare a acestei cunoasteri, cale afirmativa si cale negativa ( apofatica), au fost confiscate de teologie, vechii greci le lasasera muritorilor. Ma bucur ca esti cuminte. Intre ce limite? 🙂

   Apreciază

   Răspunde
     1. zaraza26

      :)) Dar, dupa cum se stie, porumbelul are niste nevoi fiziologice si face mizerie. Eu nu fac mizerie, dar mai deranjez uneori din cauza ca nu am chef sa ma comport politically correct. Mai intervine cate o furtuna in viata mea, asa, ca sa nu ne plictisim. 😀

      Apreciază

      Răspunde
       1. zaraza26

        Eu stiu/sunt convinsa ca suntem angrenati intr-un sistem universal si fiecare are libertatea de care are nevoie. Ca nu ne permitem noi sa avem pentru ca suntem constransi de convingerile infipte bine in cap, asta e altceva… In al doilea rand nu poate fi vina noastra ca altcineva ne ingradeste libertatea pentru ca il deranjeaza sa vada pe cineva ca face ceea ce nu e permis de niste coduri de comportament sau morala. Coduri in care crede acea persoana. La modul ideal, ne-ar fi extrem de bine daca fiecare si-ar permite libertatea de care are nevoie si ar permite altora sa fie liberi. Suntem piese de puzzle care ar putea sa se completeze armonios, daca ar crede asta.

        Apreciat de 1 persoană

        Răspunde
        1. castanman Autor post

         Zaraza, atat timp cat fericirea sociala, de grup, nu exista , fiind necesara golirea noastra de vointa proprie, nu vad de ce ne am raporta la ceilalti si n-am putea gresi frumos, continuu, stricand permanent puzzle -ul oferit de nu stiu ce constiinta atotstiutoare a regulilor societatii omenesti

         Apreciază

         Răspunde
 5. aura

  Cum, necum, textele tale atrag comentatori „exotici”. 🙂 De obicei ori le dai block, ori ii ignori. Mai rar ii faci subiect de postari pe blog. Nu stiu daca e intelept, ii stirnesti si mai tare.

  Apreciază

  Răspunde
  1. erica

   Exact .

   (Eşti fericit acum dudule ? )

   Mai puţin partea cu block-atul . Păi de ce … că ce ?! Doar aşa ca să ne simţim puţintel semizei ? Naşpa aroganţă ! Păi nu’i mai simplu să-ţi parolezi blogul , şi să-ţi ia keia de sub preş doar cine vrei tu ?
   Da’ atunci n-ar mai fi funny , nu ?
   Părerea mea . Aşa că Iosifi şi Iosefiţe , acas’ la mine nu vă voi lua cu siguranţă , dar din partea mea vorbiţi liniştiţi şi făr’ de frică .

   (PS : nu ţi mai arunca cenuşă n cap că nu te prinde ; ş’apoi una peste alta , să te simţi jignit , ameninţat , supărat , whatever în virtual , nu e decât dovada unei inteligenţe cel mult mediocre , crede-mă . persoanele de faţă se exclud , normal 😆 )

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde
   1. castanman Autor post

    Erica, chiar ca mi pare rau de cenusa irosita, asa am citit intr o carte ca ar trebui sa se comporte domnii cu doamnele, probabil unul din termeni e fortat, daca as fi inteligent si nu mediocru, nici n as calca pe aici, „exotismul” pe care ti l asumi, desi Aura nu la tine se referea, se datoreaza afisarii buletinului, un gest poate normal pentru o blonda. Nu m am simtit nici jignit , nici etc, am voie in casa la mine sa scuip, chiar daca niciun semizeu nu face asta. Mesajul meu nu iti era adresat decat in masura in care erai parte in evenimente. Iosif e un tip ok, nu vad de ce n ati comunica pana la atingerea orgasmului intelectual pe care il cauti . Imi pare rau ca nu am o erectie pe masura apetitului tau rafinat

    Apreciază

    Răspunde
    1. g g

     am sesizat de ieri c-am aterizat pe pagina ta, venind dintr-o listă a unui user blogspot (sper că zic bine), într-un moment delicat, să-i zicem. în general îmi fac temele, am citit și postarea asta, și comentariile, după care m-am dus la primele tale postări să le iau pe rând.
     știi ce curiozitate mi-ai stârnit? să-l citesc pe iosif ăsta pe care-l faceți terci p-acilea; mi-a suscitat interesul chiar și numai pornind de la chestia asta – clar într-un fel sau altul a ieșit din turmă.
     cum dau de el?

     Apreciază

     Răspunde
      1. g g

       de obicei caut/îmi iau singură ce doresc. acum, dintr-o eficientă economie de timp, resurse etc., am apelat la tine. am greșit?
       asta cu ‘mă va găsi sigur el’ este probabilă, ține tot de voința proprie de a fi sau nu găsită, dar venind astfel de la unul ca tine sună nițel.. disonant.
       greșesc din nou?
       ia-o ca pe o reacție a spectatorului naiv care are ochii la el și le mai și ‘citește’.
       nu-mi cer scuze: nu sunt blondă. :)))

       Apreciază

       Răspunde
       1. castanman Autor post

        :))) legat de blonda. Iosif nu are blog. Comenteaza peste tot. Sigur il vei gasi la unul din cei care ma urmaresc. Intelege-ma, nu e rautate, dar cand iti face declaratii de dragoste in miezul noptii nu stai sa te verifici daca esti homo, iei alte masuri

        Apreciază

        Răspunde
        1. g g

         nici eu nu am blog aici, dar chiar cred că nu este o problemă dacă n-aș avea deloc. este?
         ce voiam să ajungi să vezi este că din ce ai scris aici mai mult spui despre tine, decât despre oricine altcineva.
         sincer, nu mă interesează acest iosif decât din perspectiva celui care, cel mai probabil, are vorbele la el. sau nu. dar iese în evidență prin a fi altfel. pe undeva este mișto, pentru că nu te plictisești.
         dar sa nu-mi spui că te-au deranjat.. ce anume?! niscaiva declarații de dragoste?! :)))))
         astea chiar erau de văzut.
         în definitiv, iubirea este peste tot. în unele areale abundă.

         Apreciat de 1 persoană

         Răspunde
          1. g g

           man, repet: mai mult de descifrez pe tine, în condițiile în care nu mi-am propus asta. ca la teatru – ajungi să deslușești și altceva decât ce oferă acțiunea directă, personajul bun, personajul rău etc.
           în fine, aici termin cu intervenția.
           și, pentru tine: întotdeauna citesc atent.

           Apreciat de 1 persoană

          2. castanman Autor post

           Scuze pt ” citeste atent” . Sunt convins ca o faci aplicat, cu metoda. Scrisul tau elaborat arata ca nu esti la prima experienta. Eu, un textier de ocazie. M a pus dracu si am deranjat si o somitate in materie de literatura, nu spun cine, prietenii stiu de ce:)

           Apreciază

          3. JT

           Mă-ndoiesc că ai deranjat-o-n plan literar, castanule. Pe somitate. „Prietenii” ştiu de ce spun asta. Ca şi tine, de altfel.

           Apreciază

   2. aura

    @erica:
    Definitie: „Domeniul reprezinta identitatea virtuala a unui site pe internet, asa cum CNP-ul reprezinta un cod unic de identificare al unei persoane.”
    Fiecare autor de site isi gestioneaza domeniul asa cum crede de cuviinta. Unii sint mai restrictivi fata de vizitatorii sai, altii ii lasa sa bintuie in voie, chiar si cu grave derapaje de limbaj si atitudine. E absurd ca un musafir sa ceara cont gazdei ca nu-si organizeaza casa pe placul sau. De ce sa-mi parolez blogul din cauza a 1-2 musafiri care imi displac? WP are o unealta eficienta, block-ul. Chiar daca nu sint adepta verbiajului si a semnelor de punctuatie in exces, imi doresc un feedback(decent) la postarile mele. Parolarea unui blog ma duce cu gindul la o secta.
    Daca CEDO va acorda vreodata drepturi depline comentatorilor pe bloguri, poate o sa-mi schimb atitudinea. 🙂

    Apreciază

    Răspunde
 6. erica

  Deci -asta aşa ca să rămân … blonda de serviciu – nu-mi vine să cred !
  Continui . Deci : catafatic decât … îi fi tu soporific pe piaţă … da’ cu cine pune botul . Că pe mine una , genul ăsta de invective , mă lasă … brunetă .
  Deci – din nou – cu toată dragostea , ţi’am pus keia la loc sub preş .

  Scuipă liniştit !
  Când începi cu a … de fapt , când ajungi la asta (că n-am citit în urmă) , cu ”la mine acasă fac …” , urmează implacabil sfârşitul .
  Who cares ? mie nu .
  Eu oricum nu voi fi p’acilea .

  Scuipă deci !

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Duduie (n-am știut cu ce să echivalez acel ” dudule”pe care mi l-ai adresat), îmi pare rău ca pleci (ca o) blondă. Citește-ți comentariul legat de inteligența-mi mediocra și consideră răspunsul meu o biată replică palidă. Doar dacă ai confundat termenul „mediocru” cu „mediu”, lucru cu care sunt de acord, îmi pot oferi scuzele. Chestia e greu de crezut după ce ai jignit și câțiva comentatori de-ai blogului. Erai calată să jignești. Motivul? Habar n-am, dar nu te aștepta să-ți pup mâna doar pentru că ești ieșită din tipare. Ps. Scuipatul era o metaforă. Incercam să mă adaptez stilului commului tău.

   Apreciază

   Răspunde
   1. bluenightmareblue

    da da , multumesc as vrea eu . dar hai ca nici de tine nu mi e mila . e plin de ”caprioare” 😆 pe aici norocosule . nu stiu cum faci dar faci bine .

    acum in alta ordine de idei , daca tot m am erijat in avocatul diavolului blond – implicit subiectului iosifini – are si @erica dreptatea ei si scuze ca ma bag in discutie . @aura , sincer eu nu prea cred in blogurile cu autori ovationati continuu . ceva nu miroase bine . cand nu esti criticat chiar de nimeni , hm , ceva nu e in regula . nu prea cred in oamenii perfecti .
    dar poate ca exista . vedem

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
    1. castanman Autor post

     Bnmb, scuze , te las cu erica si aura imediat , ai senzatia ca mi doream ovatii? Reciteste dialogul erica- castanman integral si explica mi de ce e necesar ca un superdestept sa vina si sa si dea cu parerea despre calitatea vizitatorilor de p aici. Intre critica si mitocanie e o granita clara, nu poti invoca fragilitatea liniei de separatie.

     Apreciază

     Răspunde
     1. bluenightmareblue

      calm omule si mii de scuze .

      nu sunt eu nici vreun goethe nici vreun einstein d’ala. nici macar vreun davinci mic . asa ca nu ma urca pe jiltul judecatorului
      imi place mai mult scaunul avocatului
      (tocmai pentru ca ai libertatea de/a spune orice)
      nu mi plac procurorii insa 😆

      asa ca iarta ma daca eu ma retrag aici din discutia asta . usor frivola dupa mine si care oricum va duce spre un deznodamant previzibil , cu nici un castigator .
      o zi buna

      Apreciat de 1 persoană

      Răspunde
      1. castanman Autor post

       Nu esti primul avocat care si paraseste clientul:). Te a speriat tonul meu? Sunt calm, ludic si cu stomacul tare. N am castigat nicio lupta pana acum. Dar niciodata nu am dat mai putin decat am incasat. Sunt fair play.

       Apreciază

       Răspunde
 7. smaranda64

  Atrag cu mult respect și considerație, în numele meu și precis și al altor colege de blog sau de comentarii că femeile NU SUN CĂPRIOARE, și că suntem sătule până peste cap de lipsa de respect a unor bărbați (și nu puțini). Îl rog pe domnul C-man să-și definească poziția vis a vis de astfel de aprecieri ciudate.

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Smarando, va respect si cred ca personajul incriminat isi va oferi scuzele. Pana la sosirea lor, imi ofer scuzele eu pentru anumite derapaje, sincer , cred ca a fost o scapare a acestuia

   Apreciază

   Răspunde
   1. Anastasia

    Încerc sa fiu obiectivă si spun ca n-am sesizat că Iosif, personajul incriminat (cum ii spui tu) ne-ar fi lezat, cumva, pe noi, femeile (oare obiectivitatea imi joaca feste sau mi a scapat ceva ? de fapt, nici nu mai vreau sa ştiu..). E mai degraba un „război”, fara sens, nedorit, intre voi doi, care, n ar trebui sa aiba loc decat, in cel mai acceptabil caz, daca iti consideri adversarul de aceeasi calitate/ calibru ca si tine…In plus, „armele-cuvinte” ar trebui sa fie diferite de ale celui pe care il consideri altfel decat tine si pe care nu l poti ingadui ori aproba ori nu i poti intelege motivele pentru care atitudinea lui e cea care se întrevede…
    În fine..poate ca sunt anacronică, dar imi place pacea. Si veştile bune. Da, stiu, nu eşti Maica Tereza…NIci, eu. Numai ca, întotdeauna prefer, duelului, o strângere de mână. Barbătească. Fără a crede ca asta ar fi posibil de acceptat, pt tine, mai ales în situaţia de faţă ori în lumea in care trăim (şi-am creat -o) ..Dar cred în acceptare, macar in „spatiul” tău/ nostru interior.

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde
     1. Anastasia

      Aha! Am inteles ! 🙂 Probabil n am observat sau am trecut uşor peste „căprioara” lui BlueNight, pt ca nu m am regasit in conotaţia data de el aici (si sunt convinsa ca nici Smaranda, doar a vrut sa puncteze ceva anume, ceea ce e firesc). Oricum „căprioara” (fie ea blondă ori ba, Cm) mi se pare mult mai nevinovat decat sa ii spui unei femei ca minte, in conditiile in care nu stii nimic despre ea (da, stiu, ti am acceptat scuzele, n ar trebui sa mai revin). Si e de inteles, intr-un fel, asta se intampla in spatiul acesta virtual cand nu poti sa privesti in ochi omul din faţa ta.

      Apreciază

      Răspunde
 8. smaranda64

  Îmi permit totuși să fac din perspectiva generală văzută de mine, o analiză a articolului inclusiv unele comentarii. Iată-ne jucând -probabil, pentru a ne atrage nouă înșine atenția asupra unei probleme- jocul jucat de adulți pe vremea când eram copii. Că am plâns degeaba, sau am fost sensibili exagerat, sau actiunile noastre în esență corecte și altruiste-trecute prin filtrele adulților de atunci deja deturnați și înfierați de viață și societate, au fost înțelese eronat-am fost muștruluiți, ni s-au cerut insistent și sever explicații și scuze, pe care noi le-am urmat deși de cele mai multe ori nu am înțeles de ce și nici nu aveam sentimentul că am făcut ceva greșit. Azi am preluat jocul și în virtual, chiar și aici destul de vizibil, unii simt nevoia să se explice iar alții să învinuiască; inchizitorii celor care sunt capabili de sentimente și emoții frumoase și înălțătoare. Cu toții, jucăm un joc de suflete schilodite:și inchizitori și învinuiți. Ne rănim unii pe alții, ca puii de gostat, în cuști prea strâmte.

  Apreciat de 2 persoane

  Răspunde
 9. bluenightmareblue

  Dumnezeule mare unde esti ?!

  ce aveti fratilor , eu stiu ca luna neagra a fost acum cateva zile . atata pudibonderie pe centimetru patrat rar am intalnit . am ras de m am stricat la stomac . auzi ca sa mi cer scuze . de parca am incalcat tratatul de la yalta , nu alta .

  nu mi cer nicio scuza .
  apropo , eu sunt berbec 😆 ! suntem chit acum ?
  daca stiti de gluma bine daca nu ata ete , n’oi mai glumi pe viitor .

  pai in logica @nerganei , si a pudicei @smarandite , regele Rock ‘n’ Roll-ului dambovitean , alias fanel banica , trebuia condamnat de o mie de ori , ca parca el le alinta asa pe minunatele decat femei .
  deci ramane cum am stabilit : era o gluma nevinovata , atata tot .

  cica incadrare juridica … violare de proprietate
  ha ha ha ha ! BTW , ce proprietate stimabilo , cand dragul nostru WP e atat de free !!!!
  GRATIS , vreau sa zic . mi e rau
  auguri

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Amice, sa ne intelegem, cat suntem treji, scuzele ti le ceream doar pentru termenul de ” caprioare” . Atat timp cat nu cunosti pe absolut nimeni, risti sa primesti o replica pe masura pentru orice termen-eticheta. Restul sunt opinii personale si n am nimic impotriva lor.

   Apreciază

   Răspunde
 10. Renata Carageani

  Nu știu care-i tema scandalului, dar cu domnul Iosif m-am intersectat și eu, 🙂
  WP, cu de la sine putere, l-a trimis la spam, de îndată ce a văzut că bate câmpii.

  Mie îmi place blogul ăsta, și o să îl răsfoiesc de-acum.

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Mulțumesc, Renata, când complimentul vine de la cineva cu carte ( Nono) și cu gară pe persoană fizică nu poți să ignori :). Un singur amănunt, când ți-o veni să critici, foloseste premisa că zurliul e doar un amator care scrie la o cafea.

   Apreciază

   Răspunde
   1. Renata Carageani

    Eticheta de zurliu îți aparține, dar de scris, scrii ca unul cu capul pe umeri. Cel puțin așa te-am perceput eu.
    De regulă, nu critic pe bloguri. Dacă omul e paralel cu scrisul, nu mai calc pe-acolo, Am ajuns să nu mai amendez nici măcar agramații (nu e cazul!!!) cu blog cu pretenții de texte literare fiindcă, în fond, nu e treaba mea. Dar, dacă citesc ceva ce-mi place, ceva care mă face să revin, măcar o dată, când am chef de vorbă, îi spun omului că mi-a plăcut. Atât de zgârciți suntem în viața reală cu bătaia prietenească pe umăr, că măcar aici, în virtual…

    Apreciază

    Răspunde
   1. Renata Carageani

    Domnule Iosif, poate că ai dreptate: lava, când țîșnește din gura vulcanului și omoară tot ce-i viu în cale, tot proprietate divină va fi fiind. Optimismul dumitale, ca și sindromul de care suferi sunt de nevindecat. 🙂

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s