Rugăciune

Doamne, dă-mi împrumut un giga de net și-o țigară, ho, nu te mai holba, știu că fumezi, când ești supărat, ascuns după măr, și vino lângă mine să discutăm neresentimentar, ca de la bărbat la bărbat, d-ăștia adevărați, care au mușcat din iubire, trădare, dezamăgire sau furie, nu contează ordinea, oricum le-ai pune, îți iese de-un suflet, hei, oprește-te, nu mă trimite la psiholog, pe tine te mai pot minți, ăla cu două cartoane și trei întrebări scoate tot din mine și n-aș vrea să se afle că încă mai pariez la ruletă pe roșu, n-o fac pentru câștig, ci doar pentru orgasmul ăla al resemnării,  știe și crupierul și îmi dă întotdeauna jetoane din raftul cu versuri, raft pentru loseri, cineva mi-a spus că pot fenta sistemul ăsta dacă fac rost de o stea căzătoare, de unde să mai iau?, le-ai prins pe toate în lespezi mari de timp, mare risipă, meștere, nu pot să stau la coada aia de muritori petiționari ce-au ratat Perseidele, ăia vor altceva, fă, bre, un birou separat pentru rătăciți, scoate-ți îngerii ăia puturoși la treabă, nu vezi ce coadă e și la uitare?, bine, las-o dracului, știu că ai alte urgențe…a, să nu uit, nu mai veni spre mine îmbrăcat în costumul ăsta business, de biserică, sunt un muritor second hand, vino casual, cu o mantie tomistă.

31 de gânduri despre „Rugăciune

 1. Erika Marginean

  Hehe! Tu îi ceri o ţigară (şi net), iar eu – cu ceva timp în urmă – am venit cu propunerea să-i acordăm o mini vacanţă. Dacă nu primeşti cele cerute, să ştii că nu are semnal, dar ţi-le va da, după vacanţă!

  Apreciază

  Răspunde
 2. Iosif

  Daca-ti voi marturisi ca-s ‘NEBUN DE IUBIRE’ (fara prejudecati),si daca vei posta acest comm.dragul meu (Castanman&ZurliuBlog&Pilgrim),toatei’Evele’ se vor aduna în jurul tau,pe mine considerându-ma (în plus) deviat sexual cu orientari ‘ciudate’…
  Mult succes în iubirile-ti romantice,efemere…:)))

  Apreciază

  Răspunde
  1. castanman Autor post

   Iosife, iti pica damblaua doar pe mine? Uite, cedez, iti public doar comul asta, pe celelealte doua de acum cateva minute le am sters definitiv, pentru linistea ta, nu sunt Pilgrim si nu am nicio legatura cu Eva ta, nu stiu care e, desi as putea sa aflu cautand Pilgrimul. Multa sanatate!

   Apreciază

   Răspunde
   1. erica

    Mda , caracteristic masculilor (ce se cred!) alfa , ce să zic !
    E primul loc unde mi se cere buletinul . Sună ca aia de mai demult : la noi , orice credit , doar cu bultinul . Ha ha . Ce trist .
    Poftim :

    mulţumit , ”dudule” !? (Ca s’o dau şi eu pe dâmboviţeana de cartier .)

    Nu mai zic că ţine doar de ”bucă” a nu publica adresele de email celor ce din greşeală -sau na , dacă vrei din timpul lor liber , au îndrăznit să-ţi calce pragul . Frumoasă gazdă .Ţine’o tot aşa !

    Şi vei rămâne aşa cum eşti .
    (SINGUR ?)
    (retoric , normal)

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s