Messuferita

Hei, fată, oprește-te, nu mai hoinări goală prin gândurile mele, impudico, obraznico, nesuferito, ai putea răci și habar n-am să-ți fac un ceai, știi, eu mi-am pierdut vremea înălțând zmee pe plantațiile dezamăgirii, nu-ți mai undui coapsele căutând o misterioasă frecvență  de rezonanță, ai putea să-mi verși cafeaua, cea mai importantă chestie din ritualul meu voodoo de exorcizare a nopții… și nu voi mai putea să te alung, la radio am aflat ca au interzis convorbirile telefonice, prea multe cuvinte suspendate în aer, au început să se împiedice îngerii în ele, aștern speriat ultimile cuvinte pe o coală A4 și mă prezint la primul oficiu poștal cerând o sticlă cu timbru, e vorba doar de un naufragiu, oficianta îmi spune senin că nu mai am dreptul la mări și oceane, e important, duduie, mesajul acesta, biata femeie îmi verifică  cota de mesaje alocată și se îngrozește, nesuferita de la adresa de destinație a devenit messuferită, Inchiziția ne  așteaptă cu  mărturisiri complete, suntem declarați eretici ai clipei, fugi sau măcar ascunde-te sub tricoul meu, o, mistico și senzorialo,  nu te mai ridica pe vârfuri și nu-ți mai țuguia buzele, -omul nu poate concepe infinitul-, minți Aquinatule, împrumută tricoul meu și o sa arunci toată filozofia , e totuși un moment solemn, ne vor arde pe rug alaturi de  yahoo-ul ăla prăfuit, hai sa nu-i dezamăgim ascunzând cuvinte.

17 gânduri despre „Messuferita

  1. castanman Autor post

   Imi pare rau, se pare ca ati intrat ilegal, asta-i un blog pentru cei peste 40 de ani. Riscati sa va accidentati, mai ales ca, banuiesc, purtati tocuri. ” Virto” urile nu se amesteca. Risti un amestec exploziv. Si acuzatia de terorism

   Apreciază

   Răspunde
 1. lucillette

  Fiindcă nu am lăsat ca toamna să-şi plouă singură existenţa şi am dat buluc peste ea (se ştie că nu există ploaie fără mine), am căpătat o răceală de toată…povestea. Speram şi eu la un ceai de undeva…Promit să nu cer şi tricoul 🙂

  Apreciază

  Răspunde
     1. lucillette

      Dar nu-i soare deloc! Şi tocmai am spus că sunt răcită. În fine…
      Uite, să te ştiu obligat doar, nu de altceva…
      Când vrei să pui un video la tine pe blog, duci cursorul pe cântecul care rulează deja, dai click dreapta, selectezi „copy video url” apoi mergi la tine pe articol şi dai acolo „paste”, aştepţi să se încarce şi apoi publică, ca de obicei.
      Pentru atunci când vrei să laşi videoul ca şi comentariu la cineva, procedezi identic, adică deschizi melodia, click dreapta, şi de data asta selectezi „copy video URL at current time”, mergi şi laşi cu „paste” melodia acolo unde vrei. Apeşi „trimite” ca de obicei şi …voila! ai postat video-uri.

      Apreciază

      Răspunde
     2. lucillette

      Revin, cu încă o precizare. Prima varianta cea cu „copy video URL” este doar pentru atunci când îţi editezi articolele.
      Cea de-a doua, „copy video URL at current time” este pentru atunci când vrei să comentezi, ori la tine pe blog, ca şi răspuns, ori pe alte bloguri, ca şi comentarii.

      Apreciază

      Răspunde
  1. castanman Autor post

   Nu ne certam, MC, glumim si noi pe terasa pe care o voi deschide, nu stiu cand, in centrul civic, langa aia cu standup comedy, astept o sponsorizare…Glumesc. Astept sa se termine cu Cumintenia pamantului.

   Apreciază

   Răspunde
 2. Katherine

  Buna dimineata! Sa ma scuzi dar mie mi se pare amuzant postul asta, ori e din cauza ca invat de o luna fara oprire, ori are ceva nuante de comic.
  Oricum, scrii foarte frumos si de abia astept noi posturi sa te pot citi.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s